topkandidaten002

Kandidaten

Werken in de Fashion- of Lifestylebranche

Wilt u werken in de Fashion of lifestylebranche? En bent u een gemotiveerde en enthousiaste professional? S-Recruitment helpt u graag aan een nieuwe uitdagende baan.

Maak het verschil en maak de juiste keuze binnen uw loopbaan

Een samenwerking met S-Recruitment staat voor een professionele benadering en uiteraard eerlijke en open communicatie. Dit zorgt voor een prettige en langdurige relatie. S-Recruitment weet wat er speelt binnen de branche en kan u zo goed adviseren. Daarnaast heeft Suzanne Musters van S-Recruitment een ruime ervaring binnen het HR vak. Zij is dan ook een professionele en betrouwbare sparringpartner.

De optimale match

Tijdens een uitgebreide kennismaking zal S-Recruitment uw kwaliteiten, persoonlijkheid en ambitie in kaart brengen. Er wordt dus niet alleen gekeken naar uw ervaring en kennis, maar ook naar uw persoonlijkheid en drijfveren. Dit moet matchen met de organisatie(cultuur) en de openstaande vacature. Tijdens de kennismaking zal S-Recruitment u ook zoveel mogelijk over de functie, de organisatie en de mogelijkheden om u daar verder te ontwikkelen vertellen.

Bij een optimale match zorgt S-Recruitment voor een professionele en overtuigende presentatie bij de opdrachtgever en coördineert, in overleg met u, de vervolggesprekken.
 
Als u eenmaal uw droombaan heeft gevonden, ook dan houdt S-Reruitment contact met u en de opdrachtgever. Dit om te kijken of het beoogde resultaat voor alle partijen is behaald.
 
Naast de uitgebreide kennismaking kan S-Recruitment ook gebruik maken van diverse persoonlijkheids- en capaciteitstesten.

Contact

Neem contact op als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de Fashion of Lifestyle.
T: 06- 21 15 36 03
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.